Welkom op Duivenverkoop.nl

Op Duivenverkoop.nl bieden wij de mogelijkheid om gratis advertenties te plaatsen die betrekking hebben op de verkoop van duiven en duivenbenodigdheden, direct online en zonder registratie! Deze dienst is uitsluitend bestemd voor particulieren!

Heeft u  bijvoorbeeld een goede kweek gehad en nog een ronde jonge postduiven uit de kwekers grootgebracht, dan is dit de plaats om ze bij andere liefhebbers een goede bestemming te geven. Geïnteresseerden kunnen direct met u contact opnemen. Ook kunt u hier overtallige duivenbenodigdheden zoals broedschotels, duivenboeken, broedhokken, duivenhokken, oude ringen, eigendomsbewijzen enzovoorts aanbieden. Kortom, alle goederen die binnen het interessegebied van duivenhouders vallen. 

Bent u op zoek naar specifieke goederen voor de duivensport of bent u op zoek naar bijvoorbeeld witte duiven of duiven van een bepaalde liefhebber, dan kunt u ook een gratis advertentie plaatsen. Mensen die het gevraagde kunnen aanbieden zullen rechtstreeks contact met u opnemen.

Vanaf heden is het ook mogelijk om uw bonnenverkoop of veiling via Duivenverkoop.nl te laten verlopen. Ook voor 'liefhebbers-veilingen' hebben we zeer aantrekkelijke voorwaarden. Heeft u een groepje jongen of enkele oude duiven te koop, ook hiervoor bent u bij duivenverkoop.nl aan het juiste adres!

Hieronder staan de meest recente advertenties en artikelen. Via het menu bovenaan kunt u meer rubrieken bekijken.

Coolbird, alles voor je duiven Rohnfried One Loft Racing World League Wonderpigeon Uw advertentie hier?

Laatste biedingen

Geen biedingen gevonden

Hoe vindt u het dat ons NPO-bestuur weer sectororale vluchten op het programma voor 2017 heeft gezet?

Stand na 190 stemmen:

Een goede zaak. In deze tijd met steeds minder duiven is het prachtig dat we grotere concoursen krijgen, daarbij kan het stukken goedkoper als afdelingen goed samenwerken. (154) 81%
Een slechte zaak. Het afdelingsspel is groot genoeg, ook in de toekomst kun je mooie NPO-vluchten hebben met minder dan 1000 duiven. Om effectiever en goedkoper te vervoeren hoeven afdelingen niet samen te werken. (28) 15%
Weet niet/geen mening. (8) 4%

Archief

Doet u aan winterkweek?
De heer de Vries (voorzitter afdeling 10) wil blijkens een artikel uit Het Spoor geen nationale jonge-duivenvlucht, geen nationale dagfond uit Chateauroux of Bourges (te ver) en het jonge-duivenprogramma van 2017 (enkel 7 vitessevluchten) moet volgens hem gehandhaaft blijven. Hij zinspeelt op afsplitsing van de NPO. Kunt u zich als lid van Afdeling 10 hierin vinden?
Hoe vond u de NPO beurs?
Het zou mooi zijn als de ZLU ook een nationale dagfondvlucht vanuit Limoges, Brive of Ruffec zou programmeren.
Een grote groep liefhebbers wil nationaal Orléans jonge duiven in 2018 weer op de kalender. Wat vindt u?