Webshop - PP 3: GŁnter Prange, Meppen (NL/DEU)

PP 3: GŁnter Prange, Meppen (NL/DEU)

2/3
PP 3: GŁnter Prange, Meppen (NL/DEU)

Günter Prange, één van de best presterende duivenliefhebbers van Duitsland aller tijden, staat  centraal in deze derde film van Pigeon Pixels. Deze bijzondere man uit Meppen, wars van commercie, wilde bij uitzondering meewerken aan deze film om zijn grote succes in de duivensport uit de doeken te doen.

 
Hij vertelt over zijn kweekmethodes en we gaan kijken op zijn speciale, dunbevolkte hokken. Zijn vlieghok bevat speciaal gemaakte motivatiebakken met enorm veel mogelijkheden. Ook legt Günter zijn voersysteem uit en laat zien welke bijproducten hij belangrijk vindt om de duiven beter te laten vliegen.
 
Dat het door Günter Prange gehanteerde systeem zeer succesvol is blijkt wel uit zijn vele Gouden-Duif overwinningen in 2000, 2001, 2003, 2010, 2011 en 2013. Daarmee schreef hij deze prestigieuze competitie als eerste Duitse liefhebber maar liefst zes maal op zijn naam!

Speelduur: 87 minuten

Bekijk de trailer op YouTube via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=ApqeayRsU4M

Prijs: € 17,50

One Loft Racing World League Coolbird, alles voor je duiven Wonderpigeon Rohnfried Uw advertentie hier?

Laatste biedingen

Geen biedingen gevonden

Wat is een mooie minimumafstand voor een eerste wedvlucht (er vanuit gaande dat een spelverband maximaal 60 kilometer diep is en er minimaal ťťn opleervlucht heeft plaatsgevonden)?

Stand na 7 stemmen:

75 kilometer (0) 0%
100 kilometer (2) 29%
150 kilometer (2) 29%
200 kilometer (3) 43%
Weet niet/anders (0) 0%

Archief