Welkom op Duivenverkoop.nl

Op Duivenverkoop.nl bieden wij de mogelijkheid om gratis advertenties te plaatsen die betrekking hebben op de verkoop van duiven en duivenbenodigdheden, direct online en zonder registratie! Deze dienst is uitsluitend bestemd voor particulieren!

Heeft u  bijvoorbeeld een goede kweek gehad en nog een ronde jonge postduiven uit de kwekers grootgebracht, dan is dit de plaats om ze bij andere liefhebbers een goede bestemming te geven. Geïnteresseerden kunnen direct met u contact opnemen. Ook kunt u hier overtallige duivenbenodigdheden zoals broedschotels, duivenboeken, broedhokken, duivenhokken, oude ringen, eigendomsbewijzen enzovoorts aanbieden. Kortom, alle goederen die binnen het interessegebied van duivenhouders vallen. 

Bent u op zoek naar specifieke goederen voor de duivensport of bent u op zoek naar bijvoorbeeld witte duiven of duiven van een bepaalde liefhebber, dan kunt u ook een gratis advertentie plaatsen. Mensen die het gevraagde kunnen aanbieden zullen rechtstreeks contact met u opnemen.

Vanaf heden is het ook mogelijk om uw bonnenverkoop of veiling via Duivenverkoop.nl te laten verlopen. Ook voor 'liefhebbers-veilingen' hebben we zeer aantrekkelijke voorwaarden. Heeft u een groepje jongen of enkele oude duiven te koop, ook hiervoor bent u bij duivenverkoop.nl aan het juiste adres!

Hieronder staan de meest recente advertenties en artikelen. Via het menu bovenaan kunt u meer rubrieken bekijken.

Nieuwste advertenties:

No items found.
Coolbird, alles voor je duiven One Loft Racing World League Rohnfried Uw advertentie hier?

Laatste biedingen

Geen biedingen gevonden

Wat is een mooie minimumafstand voor een eerste wedvlucht (er vanuit gaande dat een spelverband maximaal 60 kilometer diep is en er minimaal één opleervlucht heeft plaatsgevonden)?

Stand na 147 stemmen:

75 kilometer (37) 25%
100 kilometer (64) 44%
150 kilometer (24) 16%
200 kilometer (22) 15%
Weet niet/anders (0) 0%

Archief

Een losplaats aanpassen vanwege de windrichting moet niet mogen.
Is het zinvol om vliegduiven voor het seizoen jongen te laten azen?
Door de enorm uit de kluiten gewassen roofvogelpopulatie houdt bijna iedereen de duiven 's winters binnen. Hoe lang moet een duif volgens u weer buiten vliegen om aan vluchten deel te kunnen nemen?
Naast grit, eenvoudige mineralen (roze poeder), goed voer en vers water hebben kweekduiven geen enkel ander bijproduct nodig.
Speelt u alleen of in combinatie?