Welkom op Duivenverkoop.nl

Op Duivenverkoop.nl bieden wij de mogelijkheid om gratis advertenties te plaatsen die betrekking hebben op de verkoop van duiven en duivenbenodigdheden, direct online en zonder registratie! Deze dienst is uitsluitend bestemd voor particulieren!

Heeft u  bijvoorbeeld een goede kweek gehad en nog een ronde jonge postduiven uit de kwekers grootgebracht, dan is dit de plaats om ze bij andere liefhebbers een goede bestemming te geven. Geïnteresseerden kunnen direct met u contact opnemen. Ook kunt u hier overtallige duivenbenodigdheden zoals broedschotels, duivenboeken, broedhokken, duivenhokken, oude ringen, eigendomsbewijzen enzovoorts aanbieden. Kortom, alle goederen die binnen het interessegebied van duivenhouders vallen. 

Bent u op zoek naar specifieke goederen voor de duivensport of bent u op zoek naar bijvoorbeeld witte duiven of duiven van een bepaalde liefhebber, dan kunt u ook een gratis advertentie plaatsen. Mensen die het gevraagde kunnen aanbieden zullen rechtstreeks contact met u opnemen.

Vanaf heden is het ook mogelijk om uw bonnenverkoop of veiling via Duivenverkoop.nl te laten verlopen. Ook voor 'liefhebbers-veilingen' hebben we zeer aantrekkelijke voorwaarden. Heeft u een groepje jongen of enkele oude duiven te koop, ook hiervoor bent u bij duivenverkoop.nl aan het juiste adres!

Hieronder staan de meest recente advertenties en artikelen. Via het menu bovenaan kunt u meer rubrieken bekijken.

Rohnfried PigeonPixels Youtube will_falco_ebben Coolbird, alles voor je duiven Uw advertentie hier?

Laatste biedingen

Geen biedingen gevonden

Het moet mogelijk zijn om in 2019 weer invliegduiven mee te geven.

Stand na 133 stemmen:

Eens. (96) 72%
Oneens. (33) 25%
Weet niet/geen mening (4) 3%

Archief

Kunnen wedvluchten naar het 'windrichtingensysteem' (minstens drie richtingen) leiden tot eerlijkere kampioenschappen?
Vorig jaar bleek dat zelfs jonge duiven prima onder tropische temperaturen (30+) kunnen concoursen (vitesse met ťťn nacht mand). Op 13 april 2019 bleek in de praktijk dat ook koude geen probleem is.
Duiven inkorven met temperaturen van slechts 7 graden op de vluchtdag is vragen om problemen.
Een losplaats aanpassen vanwege de windrichting moet niet mogen.
Is het zinvol om vliegduiven voor het seizoen jongen te laten azen?