Welkom op Duivenverkoop.nl

Op Duivenverkoop.nl bieden wij de mogelijkheid om gratis advertenties te plaatsen die betrekking hebben op de verkoop van duiven en duivenbenodigdheden, direct online en zonder registratie! Deze dienst is uitsluitend bestemd voor particulieren!

Heeft u  bijvoorbeeld een goede kweek gehad en nog een ronde jonge postduiven uit de kwekers grootgebracht, dan is dit de plaats om ze bij andere liefhebbers een goede bestemming te geven. Geïnteresseerden kunnen direct met u contact opnemen. Ook kunt u hier overtallige duivenbenodigdheden zoals broedschotels, duivenboeken, broedhokken, duivenhokken, oude ringen, eigendomsbewijzen enzovoorts aanbieden. Kortom, alle goederen die binnen het interessegebied van duivenhouders vallen. 

Bent u op zoek naar specifieke goederen voor de duivensport of bent u op zoek naar bijvoorbeeld witte duiven of duiven van een bepaalde liefhebber, dan kunt u ook een gratis advertentie plaatsen. Mensen die het gevraagde kunnen aanbieden zullen rechtstreeks contact met u opnemen.

Vanaf heden is het ook mogelijk om uw bonnenverkoop of veiling via Duivenverkoop.nl te laten verlopen. Ook voor 'liefhebbers-veilingen' hebben we zeer aantrekkelijke voorwaarden. Heeft u een groepje jongen of enkele oude duiven te koop, ook hiervoor bent u bij duivenverkoop.nl aan het juiste adres!

Hieronder staan de meest recente advertenties en artikelen. Via het menu bovenaan kunt u meer rubrieken bekijken.

Nieuwste advertenties:

No items found.
will_falco_ebben Rohnfried Avirings PigeonPixels Youtube Uw advertentie hier?

Laatste biedingen

Geen biedingen gevonden

Vorig jaar bleek dat zelfs jonge duiven prima onder tropische temperaturen (30+) kunnen concoursen (vitesse met één nacht mand). Op 13 april 2019 bleek in de praktijk dat ook koude geen probleem is.

Stand na 71 stemmen:

Eens (60) 85%
Oneens (9) 13%
Weet niet/geen mening (2) 3%

Archief

Hoeveel last van roofvogels heeft u deze winter?
Hoeveel inkorfmogelijkheden (wedvluchten inclusief eventuele natourvluchten) wilt u voor de jonge duiven in 2020?
De sectie dagfond moet drie nationale dagfondvluchten met een minimumafstand van 600 km op het programma zetten.
Het jonge duivenseizoen begint dit jaar landelijk op 22 juni. Wat vindt u van die startdatum?
Kunnen wedvluchten naar het 'windrichtingensysteem' (minstens drie richtingen zoals in de VS, niet alleen uit het zuidwesten en dan jaarlijks rouleren) leiden tot eerlijkere kampioenschappen met ons teruglopende ledenaantal?