Veilingen

Bonnenveiling

Dankzij onze vele dagelijkse bezoekers die uitsluitend op zoek zijn naar duiven, duivenbenodigdheden en andere artikelen menen we van oordeel te zijn dat wij de ideale partner zijn om uw bonverkoop te organiseren. Mensen die onze website bezoeken zijn niet op zoek naar uitslagen, producten, of andere dingen. Mensen die onze website bezoeken zijn op zoek naar versterking voor hun hok, en daarom 100% het doelpubiek voor uw bonverkoop.

Heeft u als vereniging interesse om uw bonverkoop te laten bieden of voorbieden op onze website, informeer dan via het contactformulier naar onze zeer aantrekkelijke voorwaarden. U bereikt er een groot publiek mee en haalt er hogere biedingen mee waardoor u voor uw leden nog aantrekkelijkere kampioenschappen of prijzen kan aanbieden.

Liefhebbers-veilingen

Wilt u een eigen veiling organiseren zonder tussen komt van een duivenmakelaar, dan bent u bij ons aan het goede adres. U levert ons teksten en foto's van de aangeboden duiven aan en wij zetten deze online, dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Na afloop van de veiling ontvangt u van ons een overzicht met de hoogste bieders per koopnummer.

Problemen met registreren? Bel ons op 06-16454294.

Veilingen

Geen items gevonden
 

Reeds afgelopen veilingen

Geen items gevonden.
will_falco_ebben PigeonPixels Youtube Rohnfried Coolbird, alles voor je duiven Uw advertentie hier?

Laatste biedingen

Geen biedingen gevonden

Hoeveel inkorfmogelijkheden (wedvluchten inclusief eventuele natourvluchten) wilt u voor de jonge duiven in 2020?

Stand na 399 stemmen:

12 (225) 56%
8 (77) 19%
10 (89) 22%
Geen van bovenstaande antwoorden (8) 2%

Archief